Gadgeturi & Internet

Cele mai utile smartwatch-uri pentru cei care fac fitness sau sunt la dietă

Ceasurile inteligente nu sunt utile numai pentru faptul că te ajută să dai skip unei melodii sau să vezi cele mai importante notificări fără să mai scoți telefonul din buzunar. 


Acestea au evoluat la nivelul în care pot oferi și asistență pentru cei care vor să-și monitorizeze sănătatea sau caută să slăbească.


Te pot ajuta să numeri pașii făcuți, să calculezi caloriile arse, să îți monitorizezi îndeaproape calitatea somnului și să îți numere chiar și seturile de exerciții de la sală.


Polar M430
Vorbim despre un model low-end care dispune totuși de cele mai importante tehnologii. Are GPS, monitor de puls și o baterie care ține pentru 30 de ore de la o singură încărcare. Este un model util pentru cei care fac jogging.


Garmin Forerunner 935


Pentru alergători, bicicliști, înotători și cei care participă la triatlon, acest model este extrem de util. În plus, rezistă timp de 60 de ore pentru monitorizare permanentă a activităților fizice și până la două săptămâni în modul simplu de smartwatch.


Garmin Forerunner 645 MusicTot de la Garmin vine acest model care are un design mai atractiv și are avantajul că poate stoca de unul singur muzică, până la 500 de piese. În același timp, este dotat cu un program de monitorizare al antrenamentului dezvoltat de Firstbeat.


Garmin vivosport
Vorbim despre un monitor pentru inima, rezistență la apă de până la 50 de metri, rezistă 7 zile cu o singură încărcare și îți monitorizează somnul.


Fitbit Charge 3Arată bine, este versatil, e rezistent la apă și are cei mai buni senzori pentru inimă pe care îi vei vedea pe un ceas inteligent. Dacă nu ai nevoie de un GPS, acesta este modelul perfect pentru tine.

[ad_2]

Sursa articol

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close