Masini

Bottas avertizează că Mercedes nu este favorită în Franța: “Trebuie să îmbunătățim monopostul”

Mercedes va introduce un update major pentru monopost în Franța, însă Valtteri Bottas susține că echipa germană nu este favorita la victorie, întrucât are nevoie de îmbunătățiri la numeroase componente.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mercedes a obținut doar două victorii în primele 7 curse ale sezonului, iar în Canada a amânat introducerea unui update major pentru motor, ceea ce a simplificat misiunea lui Sebastian Vettel de a obține victoria.

Îmbunatățirile la unitatea de propulsie vor fi implementate la timp pentru Marele Premiu al Franței de la finalul acestei săptămâni, însă Valtteri Bottas avertizează că Mercedes nu este favorită la victorie.

“Este bine că avem un nou motor, de care am fi avut nevoie pentru a câștiga cursa din Canada. Sper să avem și alte îmbunătățiri, pentru că fiecare echipă aduce îmbunătățiri cursă de cursă și concurența devine mai dificilă. Cu siguranță nu suntem favoriți în Marele Premiu al Franței, asta este cert”, a explicat el.

În sprijinul afirmațiilor sale, Bottas explică rezultatele relativ modeste din acest sezon prin faptul că monopostul are de asemenea unele lacune care trebuie remediate cât mai repede.

“Nu putem da vina doar pe motor, este și monopostul la mijloc. Trebuie să îmbunătățim monopostul. Am văzut că pe circuitul cu multe viraje precum Monaco a  fost departe de a avea cel mai rapid monopost. Așa că trebuie să lucrăm în toate zonele”, a adăugat el.

Între timp, organizatorii Marelui Premiu al Belgiei au anunțat prelungirea contractului pentru găzduirea cursei de la Spa-Francorchamps. Actualul acord urma să expire după cursa din acest an, iar noul contract are o valabilitate de 3 sezoane, pentru perioada 2019-2021.

Via SkySports, RaceFans

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close