MasiniMasini

BMW Seria 7 a primit un FACELIFT iar primele imagini oficiale sunt aici

Constructorul bavarez de automobile a publicat cu putin timp in urma primele imagini si informatii oficiale despre noul Seria 7 facelift. Limuzina de lux a primit cateva imbunatatiri estetice, dar cel mai important, si unele tehnice.

Dupa X5, Z4, Seria 3 si Seria 8, uite ca a venit randul varfului de gama Seria 7 sa primeasca imbunatatiri. Insa limuzina premium nu se lauda cu o noua generatie, ci cu un mult-asteptat facelift, care o ajuta sa lupte mai departe cu rivalii din segment.

BMW tocmai a publicat primele informatii oficiale din care aflam inainte de toate ca Seria 7 are o lungime de 5.120 de milimetri, cu 22 de milimetri mai mult fata de modelul pe care il inlocuieste, iar versiunea cu ampatament marit masoara 5.260 mm (+22 mm). Latimea, inaltimea si ampatamentul au ramas aceleasi.

2019 BMW Seria 7 facelift

Din punct de vedere estetic nu poti sa nu observi grila frontala supradimensionata, un detaliu estetic care face parte din noul limbaj de design al bavarezilor. Aceasta este cu 40% mai mare decat inainte, farurile sunt mai subtiri, prizele de aer au fost restilizate, capota are cateva nervuri noi, logo-ul are acum 95 de milimetri in diametru, lamelele grilei sunt fabricate din aluminiu iar intreaga parte frontala a fost inaltata cu circa 50 de milimetri.

In spate ies in evidenta stopurile restilizate si unite de o bagheta luminoasa, un artificiu adoptat si de Audi A8 si, desigur, terminatii noi pentru sistemul de evacuare.

Citeste mai departe aici

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close