18+Showbiz

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ipostaze „ilegale” pe plaja din Dubai. Au dat frâu liber pasiunii!

De când s-au împăcat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Se pare că afaceristul a trecut toate testele blondinei, care face orice pentru a lăsa lumea să știe cât de mult se iubește cu Bodi.

Cei doi au ajuns din nou pe însorita plajă din Dubai, acolo unde au dat frâu liber pasiunii și s-au sărutat într-o ipostază ilegală – la propriu. Astfel de manifestări nu sunt văzute cu ochi prea buni în Dubai, dar asta nu i-a împiedicat pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să se lase purtați de vânt.

Mai mult, și-au făcut și declarații de dragoste alături de poza extrem de senzuală, semn că nu le pasă deloc de ce crede lumea.

Decizia luată de Bianca Drăguşanu, după ce s-a mutat în casă cu Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se iubesc mult şi, după ce amândoi au fost de acord să locuiască sub acelaşi acoperiş, blondina vrea să o aducă şi pe fiica sa alături de ei.

„Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”, au declarat surse apropiate cuplului Bianca – Alex.

A.P.

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close