Socant

Bestii cu nume de părinți! O fetiţă de 3 luni, BĂTUTĂ CU CRUZIME de tatăl său în vârstă de 16 ani pentru că plângea (FOTO)

Părinți inumani! Bebeluș de 3 luni bătut cu bestialitate de tatăl său în vârstă de 16 ani pentru că plângea! Fetița speriată de cearta dintre cei doi părinți a început să plângă mai tare, fapt care l-a scos din sărite pe tânăr și a început să-și lovească bebelușul cu pumnii și coatele. Fetița se zbate acum între viață și moarte.

Un bebeluș de trei luni se luptă pentru viața sa în Spitalul Materno Infantil din San Salvador de Jujuy. Tatăl ei, un adolescentă în vârstă de 16 ani, a bătut-o în mod sălbatic pentru a nu mai plânge. Fetița a fost internată la terapie intensivă cu un traumatism grav la cap și cu răni multiple pe întreg corpul, scrie a1.ro.

Tânărul, acum reținut de poliție, nu trăia cu mama fiicei sale, dar era prezent  când a izbucnit  scandalul între cei doi parteneri. În mijlocul strigătelor, plânsul bebelușului a ajuns să-l enerveze foarte tare, iar acesta a reacționat împotriva fetiței cu lovituri și coate.

Micuța a suferit o traumă craniană severă, vânătăi pe diferite părți ale corpului și câteva degete fracturate, a publicat El Tribuno. Doctorii au indicat că starea ei este critică și nu exclude, în cazul supraviețuirii atacului, că poate rămâne cu traume ireversibile.Adolescentul reținut, a fost acuzat de “vătămări grave  și “tentativa de crimă”.

Din cauza vârstei sale, el nu a putut și arestat, iar acum este adăpostit într-unul din institutele socio-educaționale, însărcinat cu disciplina copilariei, adolescenței și familiei, unde primește tratament de la o echipă interdisciplinară de psihologi și asistenți sociali.

Potrivit Anei Rodríguez, Secretar al Copiilor, Adolescenților și Familiei din provincie, tânărul “provine dintr-un mediu de violență în familie”. “Psihologii lucrează la diagnosticele personale și leagă diagnosticul, deoarece acesta a avut o relație toxică și cu mama copilului”, a spus femeia.

 

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close