Masini

Bentley lansează o carte cu ocazia centenarului: britanicii au pregătit imagini de colecție într-un volum care cântărește 30 de kilograme

În 10 iulie 2019, Bentley aniversează 100 de ani de existență. Pentru a marca acest moment, britanicii pregătesc o carte specială cu imagini de colecție, dar și cu informații despre modelele care au stabilit noi tendințe în secolul XX.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Walter Owen Bentley este cel care în 10 iulie 1919 punea bazele unei noi companii auto. Pentru a sărbători cum se cuvine anul centenarului, producătorul britanic a pregătit o serie de suprize pentru fanii mărcii.

În urmă cu câteva săptămâni, Bentley a publicat un clip video dedicat primilor 100 de ani de existență, iar mai apoi au venit cu primele imagini cu viitorul Mulsanne W.O. Edition by Mulliner (foto), model pe care îl vom admira în premieră la finalul lunii august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

Acum, producătorul britanic anunță lansarea unei cărți dedicată celor 100 de ani de existență. Aceasta este dezvoltată în colaborare cu specialiștii din cadrul Opus și va fi disponibilă începând cu prima parte a anului viitor.

Cartea poartă numele de “Bentley Centenary” și cântărește 30 de kilograme. Britanicii spun că au pregătit o serie de imagini de colecție, dar și informații despre modelele care au stabilit noi tendințe în secolul XX. De asemenea, Bentley a pregătit și câteva detalii despre planurile de viitor.

Trei versiuni vor fi produse: Crewe, Mulliner și Centenary. Prima dintre acestea va avea un format compact, în timp ce utlimele două vor oferi și zone care adoptă conceptul de gate-folder (asemănător cu formatul pliantelor).

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close