Masini

Aston Martin va construi una dintre mașinile lui James Bond

Aston Martin a decis să producă în serie limitată cea mai celebră mașină a lui James Bond.

Vorbim despre Aston Martin DB5, care va fi construit în doar 25 de exemplare. Englezii le spun ”Continuation Series” și vor fi construite în aceeași uzină care a făcut mașinile originale. Pentru această serie limitată, Aston Martin a continuat cu EON Productions, compania care s-a ocupat de producția peliculelor James Bond.

În plus față de mașinile originale, fiecare dintre cele 25 de unități ale acestei serii limtiate va fi vopsită în nuanța Silver Birch și va avea aproape toate gadget-urile expuse în seria 007. Pe lângă acestea, vor fi aplicate diferite modificări pentru a asigura un plus de fiabilitate, siguranță și calitate. Practic, clienții vor avea o variantă modernizată a unor mașini clasice.

Aston Martin DB5 a fost mașina lui James Bond în șase pelicule din celebra serie. Prima apariție a fost în 1964, în Goldfinger. Apoi, a apărut în Thunderball, GoldenEye, Tomorrow Never Diese, Casino Royale, Skyfall și Spectre.

Fiecare exemplar va costa aproximativ 3.5 milioane de dolari fără taxe. Primele livrări vor avea loc în anul 2020. Pe lângă cele 25 de unități, vor mai fi construite încă trei exemplare. Aston Martin va păstra unul, altul ajunge la EON Productions, iar al treilea va fi vândut la licitație în scopuri caritabile. Aceste modele nu vor avea drept de circulație pe drumurile publice.

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close