ShowbizShowbiz

Asta e culmea: bomba asta sexy zice că bărbații fug de ea că este prea frumoasă!

Bomba sexy Jenna Thompson susține că îi este imposibil să își găsească iubit pentru că bărbații care o întâlnesc sunt inhibați de frumusețea ei. Jenna, care nu a vrut să își dezvăluie vârsta, recunoscând totuși că a adus pe lume doi copii și că este nemăritată, a fost invitată la televiziunea ITV și intervievată de Holly Willoughby și Phillip Schofield. Ea a explicat că de doi ani încoace, de când a rămas singură, nu a avut parte decât de flirturi eșuate.

Britanica Jenna Thompson a explicat într-o emisiune TV că ”bărbații drăguți” sunt intimidați de frumusețea ei și fug rupând pământul când aud cuvântul ”relație”. Evident răutăcioșii din Regatul Unit au început să râdă de ea spunând că narcisistă și că are o părere exagerat de bună despre ea. ”Sunt prea frumoasă și din cauza asta nu pot întâlni iubirea adevărată. Cred că îi intimidez pe toți bărbații cu care mă întâlnesc. Mulți dintre ei se bâlbâie și nu își găsesc cuvintele atunci când sunt în prezența mea”, a declarat Jenna care este de profesie fotomodel de bikini.

jenna thompson este fotomodel de bikini

Fotomodelul de bikini care e prea sexy pentru a întâlni iubirea

Pentru Jenna Thompson realitatea este frustrantă. Și asta pentru că frumusețea ei răpitoare, formele ei generoase (n.r. are implanturi mamare și fundul ”lucrat” la sală) și chipul angelic îi inhibă pe bărbații drăguți. ”Majoritatea celor care trec peste această inhibiție nu vor de la mine decât un singur lucru: sex. Îi înțeleg pentru că, dacă aș fi în locul lor, la fel aș vedea și eu lucrurile. Dar pentru mine este important să găsesc iar iubirea aceea nebunească și să am o relație stabilă”, a declarat pentru The Sun vanitoasa Jenna.

Sexy-Jenna are doi copii, de un an și respectiv doi

Întrebată de cei doi moderatori de televiziune dacă nu crede că bărbații fug la gândul că Jenna vine la pachet cu doi copii, sexy-Jenna a răspuns prompt. ”Nici nu ajung să le povestesc despre micuții mei de un an și respectiv doi pentru că bărbații înecp să bată în retragere”, a spus Jenna. Britanica își câștigă existența din pagina ei de Instagram unde promovează diferite colecții de lenjerie intimă, costume de baie, produse de înfrumusețare și pachete turistice. Ea crede că un factor important în alungarea bărbaților îl constituie și site-urile de matrimoniale la care este abonată. Jenna pozează precum o profesionistă și când o văd, potențialii parteneri se blochează și devin timizi automat.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close