Stiri externe

Apetitul sexual al nudiştilor distruge o plajă paradisiacă

Dunele de nisip ale unei plaje din Ibiza, celebre în rândul amatorilor de nudism, riscă să dispară din cauza frecventelor acte sexuale petrecute pe ele, scrie o publicaţie spaniolă.

Plaja Es Cavallet, cunoscută pentru dunele sale de nisip alb, este promovată ca un loc ideal pentru diferite practici sexuale, turiştii fiind invitaţi să se plimbe goi şi să-şi caute un partener.

Milioane de turişti urmează această recomandare şi vin în fiecare an aici doar pentru sex ocazional cu necunoscuţi sau schimb de parteneri.

Însă această practică dăunează dunelor de nisip, structurile unora dintre ele fiind deja grav afectate, scrie Diario de Mallorca, citând specialişti în mediu.

Cu toate că formează un parc natural şi accesul este interzis, numeroşi turişti trec peste zona de delimitare şi întreţin raporturi sexuale pe dune.

„Provoacă distrugerea dunelor“, deplânge biologul Joan Carles Palerm.

„Activităţile sexuale sunt continue, ceea ce nu favorizează recuperarea nisipului din sistemul de dune“, trage un semnal de alarmă geologul Xisco Roig.

În lipsa unei decizii constrângătoare a autorităţilor, ei propun informarea publicului că dunele respective fac parte dintr-un parc natural şi pot fi afectate chiar şi de un raport sexual.

 

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close