ShowbizShowbiz

Andreea Bănică, fotografii hot din vacanță. ”Cool sau nu, ești totuși mămică!”

Andreea Bănică este într-o formă de zile mari. La 40 de ani și mămică a doi copii, artista ne surprinde tot mai des cu fotografii în ipostaze incendiare. 

Andreea Bănică nu se sfiește să își arate trupul și pare să aibă din ce în ce mai mult curaj.

După ce a publicat pe Instagram o fotografie cu ea aproape goală din vacanța pe care a petrecut-o alături de soțul ei în Maldive, Andreea Bănică surprinde din nou.

Imaginea a adunat imediat peste 15.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii. „ Taaaare!, O super mămică!, Super poză! Îmi place! Îmi pare rău că se găsește câte o sfântă care să comenteze și să critice. Suntem în secolul 21, voi în 1945, arată bine, sincer. Eu o apreciez foarte mult!, E chiar decentă poza, deloc vulgară”, au comentat fanii plăcut impresionați de poză.

Cântăreața arată foarte bine, însă ultimele fotografii i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă artista are operații estetice.

Are sau nu operații estetice Andreea Bănică? La această întrebare a răspuns chiar ea, pe blogul său:  ”Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operații estetice am? Am patru operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână. Nu am nicio operație estetică”. 

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close