Stiri externe

Adolescenta italiana a fost probabil dezmembrata de vie de imigrantul nigerian

Una dintre cele mai naucitoare revelatii care a aparut din procesul de asasinare a Pamelei Mastropietro, de 18 ani, a fost ca, probabil, criminalul imigrant nigerian traficant de droguri a dezmembrat-o cand era inca in viata.

Rapoartele ingrozitoare vin dupa marturia in fata tribunalului data de Vincenzo Marino, un martor cheie in procesul traficantului de droguri nigerian Innocent Oseghale, care a fost judecat pentru asasinarea brutala a tinerei fete anul trecut, raporteaza Il Giornale.

Mama Pamelei Mastropietro sustine ca fiica ei in varsta de 18 ani se indepartase de familie si devenise dependenta de droguri dupa o scurta relatie cu un barbat roman.
Marino, martorul cheie al cazului, a fost incarcerat in acelasi timp cu Oseghale, si a afirmat ca acesta i-a confesat ca a admis asasinatul si i-a dat detalii despre crima.

Potrivit marturiei sub juramant a lui Marino, traficantul de droguri nigerian a injunghiat adolescenta italiana imediat dupa ce a violat-o. Marino a spus: „Au avut o lupta, s-au impins, Oseghale a injunghiat-o in ficat si dupa o prima injunghiere Pamela a cazut la pamant.”

Martorul a adaugat ca dupa o injunghiere initiala, Oseghale a parasit scena crimei pentru a convoca un alt barbat care sa-l ajute sa scape de corpul fetei. Dupa ce s-a intors, l-a convins pe barbat ca Pamela a murit si-a inceput s-o dezmembreze de la picior.

Se crede ca nigerianul a injunghiat fata inca o data dupa ce a incercat sa strige pentru ajutor.

Dupa cum a declarat Marino, Oseghale nu a spus cine a fost complicele lui. „A spalat [corpul] cu lesie, pentru ca sa nu se stie daca ar fi murit de-o supradoza sau ucisa”, a marturisit Marino.

„El a spus ca era un sac in frigider ca sa puna bucatile corpului inauntru, dar nu incapeau acolo si ca a trebuit sa-l taie si sa-l puna in doua valize”, a adaugat martorul cheie.

In luna februarie a anului trecut, cadavrul dezmembrat al Pamelei Mastropietro in varsta de 18 ani a fost descoperit pe marginea drumului in doua valize din comuna italiana din Pollenza. Descoperirea oribila a provocat furie natională si a condus, de asemenea, la acuzatii de canibalism ritual despre care se stie ca sunt involucrati si-l practica bande de criminali nigerieni care opereaza in tot continentul.

Citeste mai mult pe: karensmithdotblog.wordpress.com

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close