18+

ACESTEA SUNT CELE CINCI ZODII PREDISPUSE SE INSELE! UITE CARE SUNT FEMILE CARE ISI TRADEAZA BARBATII!

Desi motivele pentru care unele femei aleg sa isi insele partenerul sunt diverse, o influenta mare asupra acestui tip de comportament o au si astrele.

Multe din femeile nascute sub semnul Berbecului isi insala partenerul in momentul in care simt ca focul pasiunii s-a stins. Energia lor nu este, din pacate, molipsitoare, asa ca nu vor ezita sa il lase in urma pe cel care nu poate tine pasul cu ele.

Femeia Gemeni

Aceste native au mare nevoie sa comunice cu partenerul de viata. Interesul lor trebuie mentinut viu prin discutii inteligente si conversati cu aluzii sexuale, acest tip de stimulare mentala fiind principala modalitate prin care le poate fi captata atentia.

Femeia Pesti

Femeia Pesti, visatoare zodiacului, iubeste sa intretina iluzia unui amor predestinate, menit sa dureze o vesnicie.

Femeia Scorpion

Desi Scorpioancele sunt in general fidele, se pot transforma cu usurinta daca nu primesc ce vor in dormitor si daca partenerul de viata nu este atent cu nevoile sale. Partenerul de viata al femeii Scorpion trebuie sa fie mereu gata sa o surprinda, mai ales in intimitate.

Femeia Leu

Nativele Leu au nevoie, asemeni femeilor Berbec, de drama si pasiune in viata amoroasa. Simt nevoia sa se afle intotdeuna in central atentiei si sa primeasca des complimente din partea partenerului.

Sursa: Adevarul

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close