Funny

A crezut că o s-o aibă foarte uşor. În schimb, fata l-a făcut să se scape pe el de frică (VIDEO)

În ziua de azi, sexul a devenit ceva normal, ieşind din sfera chestiilor despre care ne este ruşine să vorbim. Din acest motiv, este şi mult mai uşor să găseşti persoanele de care ai nevoie. Dar, uneori, se întâmplă să mai dai şi peste cine nu trebuie.

Cu toate că e destul de ok să ai o gândire deschisă, nu e deloc normal, ca femeie, să chemi la tine acasă un bărbat cunoscut pe o reţea de socializare, ştiind că el se aşteaptă să te aibă foarte uşor. De asemenea, nu e normal nici ca bărbat să ţi se pară normal acest lucru.

Un tip căruia i se pare normal să agaţe fete pe reţelele de socializare pentru aventuri scurte a avut parte de o întâmplare pe care nu o va uita vreodată. Fata pe care a agăţat-o l-a chemat la locuinţa ei, unde urma să se întâmple totul. Dar fata nu era tocmai normală, lucru pe care băiatul l-a simţit din plin.

Tipa a devenit foarte violentă şi a început să-i reproşeze iubăreţului că nu e normal să gândească aşa cum o face el. Pentru a-l face să priceapă, fata l-a legat cu cătuşe la o mână, restrângându-i zona de mobilitate, după care a scos un aparat cu electroşoc şi atunci a început infernul. Băiatul a fost atât de terorizat, încât s-a scăpat puţin pe el. Să sperăm că a învăţat ceva din toată chestia asta.

 

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close