GadgetGadgeturiGadgeturi & Internet

A cazut Facebook. De ce nu mai functioneaza?

Mai mulți utilizatori au semnalat că de câteva zeci de minute Facebook și Instagram nu mai funcționează. Potrivit mesajului afișat la încercarea de autentificare, platforma se află în regim de mentenanță.

BUCUREȘTI, 13 mart – Sputnik. Facebook a devenit inaccesibil de câteva minute, atât în versiunea desktop, cât și aplicație. Potrivit portalului DownDetector, utilizatorii din mai multe țări, inclusiv în SUA și Europa, au semnalat că inițial au devenit nefuncționale unele instrumente, apoi nu și-au mai putut acces contul.

De asemenea, au fost semnalate și probleme legate de Instagram.

Facebook va reveni în curând. Facebook este oprit temporar pentru lucrări necesare de întreţinere, însă îl vei putea accesa din nou peste câteva minute”, se spune într-un mesaj afișat la încercarea de autentificare.

Prima reacție oficială a celor de la Facebook

Reprezentanții Facebook au publicat un mesaj pe Twitter în care își exprimă regretul că utilizatorii nu pot accesa platforma și promit să remedieze cât mai rapid posibil.

“Suntem conștienți de faptul că unii oameni întâmpină probleme cu accesarea familiei de aplicații din Facebook. Lucrăm să rezolvăm problema cât mai curând posibil”, se spune în postare.

Facebook a devenit nefuncțional în mai multe țări

 

 

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close