GadgeturiGadgeturi & Internet

10 aplicații de travel pe care trebuie să le ai în telefon pentru următoarea vacanță

1. Skyscanner

Nu doar destinația este importantă atunci când călătorești, ci și modul în care te organizezi pentru vacanță. Era hărților uriașe și a indicatoarelor pe care nu ai voie să le ratezi a trecut pentru mare majoritate a persoanelor. Acum, smartphone-ul poate fi cel mai bun asistent și ajutor pentru călătoriile tale, mai ales dacă ai aceste aplicații instalate

Zboruri, hoteluri, locuri din care îți poți închiria rapid o mașină, toate acestea sunt accesibile cu ajutorul acestei aplicații, care caută cele mai ieftine și bine cotate soluții pentru nevoile tale.

2. Kayak

Spre deosebire de SkyScanner, Kayak are marele avantaj de a oferi, pe lângă toate beneficiile de mai sus, oferte speciale pe care nu le poți găsi în altă parte.

3. Hopper

Hopper este soluția perfectă pentru cei care caută zboruri ieftine pentru că te va alerta atunci când destinația spre care vrei să ajungi va avea un zbor la un preț compatibil cu bugetul tău de călătorii.

4. Airbnb

Dacă îți place să guști din plin din cultura locului pe care îl vizitezi, această aplicație îți permite să te cazezi în casa unui localnic, unde vei putea primi o cameră separată sau vei putea lua un apartament întreg pentru tine. Mai mult, vine și cu recomandări excelente pentru obiective de vizitat și pachete pentru turiști.

5. Hotel Tonight

Atunci când zborul ți se dă peste cap sau planurile nu mai ies așa cum îți doreai, această aplicație e de mare ajutor pentru că va găsi imediat hotelurile care au camere libere la prețuri last-minute.

6. Uber

Transportul în unele orașe mari poate fi o mare bătaie de cap. Ca să nu te complici, poți folosi Uber, care însă va costa mai mult decât un drum cu metroul sau tramvaiul.

7. Google Maps

Îți poți salva adresa de la cazare, obiectivele pe care vrei să le vezi și apoi să le folosești când ești offline. În zonele care nu sunt acoperite de Roaming acest serviciu este extrem de util.

8. Citymapper

Este un serviciu extraordinar care te va ajuta să te miști mai repede folosind mijloacele de transport în comun. Trebuie doar să spui unde vrei să ajungi și totul se va simplifica.

9. Google Trips

E o aplicație utilă de all-in-one care îți va permite să salvezi biletele de avion, rezervarea la cazare, datele în care ești plecat, iar el îți va face chiar și un plan zilnic cu obiective importante de vizitat în zonă și îți va face o prezentare a locului.

10. TripAdvisor

O aplicație extraordinară mai ales dacă vrei să găsești un loc bun în care să mănânci sau să savurezi un cocktail în vacanță. Marele avantaj este că recomandările vin chiar din partea utilizatorilor, așa că riscurile de a ajunge într-un loc mai puțin fericit sunt mai reduse.

Surse foto: digitaltrends.com / Pexels.com

[ad_2]

Sursa articol

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close