Un nou clip video cu un șofer surprins pe contrasens pe autostradă face furori pe internetul românesc. Și de data aceasta, protagonistul clipului a avut noroc și nu a ajuns la știri în urma unui impact frontal.

Imaginile de mai jos au fost surprinse de un motociclist care circula regulamentar pe Autostrada A1 București-Pitești. Potrivit lui Andrei Calborean, cel care a publicat filmarea realizată cu o cameră montată pe casca ca, imaginile de mai jos au fost surprinse în data de 5 august la ora 10:20. Șoferul unui Kia Cee’d din prima generație conducea aproape nestingherit pe contrasens pe autostradă.

Autoturismul era condus pe banda a doua, menită pentru depășiri, dar situația este la fel de periculoasă indiferent de banda pe care ar fi circulat pe contrasens pe autostradă. Din păcate, nu aflăm ce a pățit mai departe șoferul, dar presupunem că acesta a rămas fără permis de conducere.

După cum puteți observa din clipul de mai jos, vehiculul s-a întâlnit cu o coloană de mașini, iar motociclistul a avertizat polițiștii care investigau un accident rutier că există un șofer care circulă pe contrasens pe autostradă.

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Loading...

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload