Diverse

Vedete care au întreținut relații intime la o emisiune televizată

Camerele de la ,,Ferma Vedetelor” au surprins concurenții în ipostaze incendiare, încălcând regulamentul.

#Ferma Vedetelor este o emisiune transmisă de postul de televiziune, PRO TV. Aici, mai mulți artiști, care au trecut de etapa preliminară,sunt supuși unor probe pe care trebuie să le treacă într-un anumit interval de timp, ei neavând timp de altceva, nici măcar să poată da frâu liber sentimentelor. Mai multe cupluriau participat la acest show TV. Vedetele au respectat întrutotul condițiile impuse, acest lucru fiind confirmat și de camerele de filmare. Un singur cuplu a fost mai nonconformist, camerele video cu infraroșu surprinzându-i în ipostaze indecente.

 Singurul cuplu de la ”Ferma Vedetelor”, din acest sezon trei, este Andrei și Grațiela Duban. Întrebați fiind cum stau cu viața de cuplu de când se află în concurs, Andrei Duban a răspuns că acolo nu sunt nici condiții, dar nici nu își poate expune viața personală pe micile ecrane, în fața tuturor.

Pentru el nu există să faci dragoste cu sila într-o căsnicie, deoarece relațiile intime nu sunt un sport. Acest cuplu își dorește foarte mult un copil, nu contează dacă va fi băiețel sau fetiță, dar consideră că au timp după ce ies din competiție. Duban consideră că este o artă a face dragoste, iar în acest concursnu poți avea clipe de intimitate și este foarte rușinos să expui la televizor viața de cuplu.

În sezoanele anterioare au mai existat și alte cupluri care nu au avut atâtea rețineri, în a-și exprima sentimentele, ca și familia Duban.

În sezonul al doilea, anul 2016, un alt cuplu, pe atunci soț și soție, #Marcel Toader și #Maria Constantin, au dat dovadă că dragostea se poate face, oriunde și oricând. Maria Constantin, cântăreață de muzică populară, a dus o luptă crâncenă cu ceilalți concurenți pentru a câștiga loc și timp pentru ea și partenerul său de viață.

Marcel a trebuit sa demonstreze că este o persoană echilibrată la propriu. Condiția concursului a fost să ducă în creștetul capului cinci pahare unul peste altul, fără a le răsturna. Organizatorii show-ului le-au interzis concurenților să întrețină relații intime, însă cei doi au luat regulamentul ca pe o glumă, participând după reguli proprii.

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Marcel Toader a declarat: Când eram în casa din Cipru, inițial m-am enervat pe Mircea Stoian pentru ca ne-a pedepsit și ne-a trimis în camera servitorilor. Mai târziu am înțeles substratul ideii, totul a fost făcut cu un scop, vroia sa ne ofere momente de intimitate mie și iubitei mele, sa rămânem singuri doar noi doi. Până Maria a terminat o probă a concursului, eu am mers și am aranjat două saltele cu multe paie, arăta ca un pat matrimonial. M-am pregătit pentru clipe de neuitat!”

Camerele cu infraroșu au surprins momentele de intimitate dintre cei doi amorezi.

 

Loading...
Citeste mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close