Una dintre cele mai scumpe beri din lume este servită într-o veveriţă moartă

 

Producătorul de bere BrewDog a creat prin această bere o combinaţie conceptuală între artă, taxidermie şi fabricarea de bere.

Berea blondă belgiană “The End of History” este una dintre cele mai tari beri din lume, cu un grad de alcool de 55%, spre deosebire de cea obişnuită care are aproximativ 5%, şi se recomandă servirea în pahare mici, specifice băuturilor spirtoase, scrie Business Magazin.

end-of-history-beer-cropped-thumb-960x640-9089

Numele berii este derivat din opera lui Francis Fukuyama “The End of History and the Last Man”. “The End of History” este un ale infuzat cu urzici şi boabe de ienupăr, iar o sticlă se vindea cu 765 de dolari.

Nu doar conţinutul este special, ci şi ambalajul. Doar 12 beri au fost create şi fiecare vine cu un certificat de autenticitate şi este prezentată într-un animal împăiat. Ambalajul a fost creat de un taxidermist, iar animalele folosite au fost găsite moarte pe carosabil, potrivit Business Magazin.

Producătorul de bere BrewDog a creat prin această bere o combinaţie conceptuală între artă, taxidermie şi fabricarea de bere.

Din păcate pentru iubitorii de bere, toate sticlele de “The End of History” s-au vândut, dar aceştia pot achiziţiona un “Tactical Nuclear Penguin” (32% alcool) sau un Sink the Bismarck! (41%).

Berea cu cel mai mare grad de alcool din lume este Brewmeister Snake Venom (67%), iar cea mai scumpă bere este Allsopp Arctic Ale 1852 şi se vinde cu 500 de dolari sticla, mai scrie Business Magazin.

Despre videoplay

Citeste si:

VIDEO / Creatura bizară care a isterizat internetul! Are corp de pisică și cap de om

O creatură cu un corp similar al unei pisici și cu un cap care pare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

loading...