SORIN GRINDEANU ia în calcul demiterea ministrului Justiţiei

SORIN GRINDEANU ia în calcul demiterea ministrului Justiţiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni că ia în calcul demiterea lui Florin Iordache, ministrul Justiţiei. ”Sigur”, a spus el în momentul în care a fost întrebat despre această posibilitate.

Un proiect de lege de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală va fi pus astăzi în dezbatere publică, a anunţat ministrul Justiţiei, după ce Guvernul a abrogat duminică OUG prin care acestea fuseseră modificate. ”Proiectul de lege va cuprinde toate dispoziţiile şi toate deciziile Curţii Constituţionale pentru acele articole care au fost declarate neconstituţionale. Şi în ordonanţă şi în proiectul de lege se vor regăsi toate acele articole care au fost declarate neconstituţionale”, a spus Florin Iordache.

Ministrul a mai adăugat că “înainte de a merge cu acest proiect mai departe, toţi specialiştii vor putea avea un punct de vedere. Potrivit legii, proiectul va rămâne în dezbatere 30 de zile. Florin Iordache a spus că va discuta cu premierul Sorin Grindeanu şi va anunţa decizia luată în privinţa demisiei care îi este cerută de protestatari.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload