Multi cred ca infidelitatea partenerului poate fi evitata, daca sunt respectate unele reguli sau corespund unor anumite cerinte. Se pare insa ca realitatea este cu totul alta. Demolam acum 3 mituri despre infidelitate.

1. “Daca facem regulat s€x, sotul nu ma va insela”

Acest enunt are doar o farama de adevar: doar o mica parte dintre barbati vor sa faca s€x zilnic, acestia sunt doar cei care ar invoca drept motiv al infidelitatii lipsa unei relatii intime in fiecare zi. Insa s€xul regulat, in sine, nu este suficient pentru a evita infidelitatea partenerului.

Mult mai important este ca femeia si barbatul sa realizeze impreuna actul s€xual “visat”. Cei care isi pot povesti fanteziile s€xuale si sunt si ascultati de partener sunt predispusi mult mai putin la infidelitate. Rezolvarea problemei nu sta insa in partide extra: mult s€x nu inseamna neaparat si un s€x de calitate, si nu e deloc o garantie pentru o relatie lipsita infidelitatii.

Infidelitatea depinde inr- mica masura de frecventa actului s€xual

2. “Daca nu il refuz in pat, nu ma va insela”

Nici asta nu e adevarat, intrucat cadenta partidelor de amor nu e definitorie. Insa noptile fierbinti din ce in ce mai rare sau lipsa lor poate fi un factor important. Mai mult, partenerii chiar se folosesc de acest tertip de comunicare pentru a-si exprima sentimentele. Potrivit unor cercetari, este caracteristic barbatilor ca nu se pot deschide in fata partenerelor, lasand lucrurile sa decurga spre dezastru: lipsa sexului duce apoi la infidelitate, din partea partenerei!

Experientele s€xuale variate sporesc infidelitatea

3. “Daca incercam mai multe lucruri in materie de s€x, nu ma va insela”

Nu este adevarat! Ba mai mult, cu cat a gustat mai mult cineva din delicatesele sexualitatii, cu atat devine mai posibila infidelitatea. Statistici din acest domeniu arata ca femeile care au avut experiente sexuale filmate, care le-au produs si placere, devin mai putin fidele.

Cei mai infideli s-au dovedit cei care au avut fantezii cu s€x in trei: in cazul femeilor, doar fanteziile – fara a fi puse in aplicare – s-au dovedit a fi inofensive, in cazul barbatilor insa este aproape sigur ca sunt nestatornici. Cat despre filmele pentru adulti – se pare ca barbatii care au vizionat astfel de productii impreuna cu partenerele lor sunt mai fideli.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload