Bărbaţii din India fac s.e.x mai puţin de o dată pe săptămână şi au, în medie, numai două part3nere s.e.x.u.a.l.e de-a lungul vieţii, arată un studiu citat de Telegraph.

Studiul, realizat pe 50.000 de oameni din 30 de ţări, mai arată că indiencele au trei part3neri s.e.x.u.a.l.i de-a lungul vieţii, cu şapte mai puţini decât femeile din Marea Britanie, SUA şi Australia, care au, în medie, câte nouă part3neri.

Editorul Men’s Health, revista care a realizat studiul, spune că indienii fac mai puţin s.e.x deoarece în India familiile locuiesc împreună, iar s.e.x.u.l în afara căsătoriei este considerat tabu.

Frustrarea s.e.x.u.a.l.ă a indienilor, care reiese din studiu, ar putea explica numărul mare de vi0luri din India din ultima vreme.

Pe de altă parte, studiul a mai relevat că indiencele sunt de şase ori mai dispuse să facă s.e.x  într-un taxi decât americancele. Acest lucru se explică tot prin faptul că familiile din India locuiesc împreună, iar femeile tinere tind de multe ori să facă s.e.x în afara casei.

Studiul este criticat de o activistă indiană, care susţine că 50% dintre indieni se căsătoresc până la vârsta de 18 ani, prin urmare nu duc lipsă de s.e.x.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload