Stiri interne

Sex la Insula Iubirii! Cine sunt protagoniştii scenelor fără perdea

Prima noapte de amor s-a derulat în Thailanda la Insula Iubirii după doar 11 zile, timp în care o concurentă a cedat avansurilor ispitei. Marinela a uitat de camerele de filmat şi a dat frâu liber hormonilor, iar cel care a convins-o să ofere scene fără perdea întregii ţări a fost Cristi.

Cuplul Marinela Mavrodin (19 ani) -Iulian Chiru (24 de ani) din Buzău este istorie. După seara de luni (8 octombrie) de la Insula Iubirii (Antena 1) este mai clar ca niciodată că înre cei doi nu mai există şase de vreo reconcilere. De altfel, blonda şi partenerul ei cu care a venit de acasă, şi-au spus “adio” în urmă cu mai bine de trei săptămâni.

Şi-ai tăiat brăţările care îi uneau, iar Mari s-a lăsat nu doar atinsă şi sărutată de Cristi şi a pornit un adevărat joc la seducţiei în dormitor. Scene fierbiţi s-au derulat între cei doi, care au uitat că sunt monitorizaţi de camerele de luat vederi.

Dar cum au ajuns cei doi să ducă relaţia în pat? Ei bine, nici nu a fost prea greu, căci Marinela îşi dorea încă de la început o partidă de amor cu ispita ei şi nici nu a ascuns acest lucru.

După o petrecere de pomină, în ambele grupuri, tinerii s-au retras în dormitor şi după un început timid, în care au părut că mai mult se joacă, au avut parte de prima noapte de amor.

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close