Vedeta regretă secvențele XXX: “Am vrut să mă omor după ce am realizat filmările”

Simona Trașcă, una dintre cele mai cunoscute blonde din mondenul românesc, a recunoscut că a fost protagonista unui film pentru adulți, cu mulți ani în urmă. Aflată la vârsta tinereții, cu dorința de afirmare în televiziune, Simona și-a etalat trupul de zeiță într-un film destinat adulților. Vedeta a declarat că regretă ce a făcut, însă nu mai poate face nimic în acest sens. Mai mult, blonda a vrut să se sinucidă, după filmare, rușinată de faptele sale. Pentru filmările realizate, frumoasa blondă nu a primit foarte mulți bani. Cu toate acestea, a acceptat să semneze contractul cu producătorii.

“În urmă cu câțiva ani eram mai sensibilă și după ce am făcut filmarea am vrut să mă sinucid. Înainte de a fi cunoscută în showbiz eram o fire sensibilă, însă m-am schimbat foarte mult, showbiz-ul m-a făcut mai puternică”, a declarat Simona, potrivit Romaniatv.net.

 Simona Trașcă este supranumită Pamela de România, datorită calităților fizice de invidiat, sucind mințile bărbaților, asemenea celebrei actrițe Pamela Anderson. Revenind la activitatea profesională a româncei noastre, se poate menționa cariera de fotomodel și aparițiile la diferite emisiuni TV. Focoasa blondă a pozat în pictoriale sexy, pentru diferite publicații din țară. De-a lungul timpului, a atras atenția și prin declarațiile incendiare oferite presei. La începutul anului trecut, vedeta a fost acuzată de prostituție, fiind interogată de anchetatori timp de 40 de minute, în dosarul “Prostituție și proxenetism în showbiz” , alături de alte persoane publice .

În același dosar au fost audiate 30 de persoane, modele sau asistente la diferite televiziuni, toate fiind chemate să dea explicații în fața procurorilor, care au instrumentat acest caz. Despre viața amoroasă a vedetei s-au făcut multe speculații în presa românească. Pe lista iubiților a apărut chiar și cunoscutul prezentator Dan Negru, dar nu au existat dovezi care să demonstreze vreo legătură între cei doi. Blonda continuă să facă noi cuceriri în rândul bărbaților, dar încă nu și-a găsit prinţul care să o aducă în fața altarului.

Puțini știu că Simona este mama unui băiat, Fady, care a trecut de vârsta majoratului. Tânăra mămică a trăit momente destul de delicate din cauza fostului ei soţ. La doar 16 ani, vedeta s-a îndrăgostit de un libanez, cu care a rămas însărcinată. Cei doi s-au căsătorit, dar după șase ani au divorțat.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload