Un tânăr britanic din oraşul Chelsea a anunțat anul trecut pe contul său de Instagram că își vinde bolidul de lux marca Porsche, la prețul de doar 20 de lire sterline. Tânărul care lucrează în domeniul imobiliar și se bucură de situație financiară foarte bună spunând că această tranzacție se poate încheia ușor, dar cu o condiție.

Ed Bezzant anunța în august 2017, pe rețeaua de socializare, că avea să organizeze o tombolă cu 2.500 de bilete la prețul de 20 de lire sterline, iar câștigătorul urma să primească bolidul său, un Porsche Cayman, al cărui preț este de aproximativ 42.000 de lire.

El a declarat atunci pentru Business Insider că organiza concursul în mare parte pentru că vrea să își cumpere o nouă mașină, dar și pentru că va face nunta în 2018 și are nevoie de bani.

Ce s-a întâmplat în tot acest timp? Bezzant a reușit să vândă 2.296 de bilete și să strângă o sumă suficient de mare pentru a-i putea oferi logodnicei sale „nunta perfectă”, conform The Independent.

Revine cu o nouă tombolă

De data aceasta, Ed revine cu o nouă ofertă: scoate la vânzare un bolid Jaguar F Type alb. Prețul? Același.

După succesul primei tombole, tânărul a hotărât să aplice din nou metoda de a strânge bani, scoțând la vânzare, tot la prețul simbolic de 20 de lire, un Jaguar F Type, care valorează peste 50.000 de lire.

De data aceasta, Ed Bezzant a tipărit 2.250 de bilete pentru tombolă, iar câștigătorul va fi din nou extras într-o transmisiune live pe Instagram.

„O fată drăguță pe nume Chloe Issacs a câștigat mașina precedentă”, a spus Bezzant pentru Business Insider. „Nu se ştie cine va fi norocosul anul acesta. Poţi fi chiar tu!”, a continuat el.

[ad_2]

SURSA

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload