Și-a UCIS SOȚUL și A HRĂNIT CÂINELE de companie cu rămășițele bărbatului. Ce a DETERMINAT-O să recurgă la acest GEST ȘOCANT!

O femeie în vârstă de 46 de ani și-a ucis soțul cu bestialitate, iar după ce a privit cum îi curg și ultimele picături de sânge, l-a tranșat și a hrănit câinele de companie al familiei cu rămășițele bărbatului.

Rusoaica Svetlana Batukova a fost reţinută de autorităţile spaniole după ce și-a ucis soțul în casa de vacanță pe care cei doi o aveau în Cala Millor, o stațiune frecventată de turiști din Mallorca.

caine-322x420

Cei doi s-au căsătorit abia în luna ianuarie a acestui an, după ce au trăit împreună mai bine de doi ani.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori de către soția sa, iar după ce și-a dat și ultima suflare, femeia i-a tăiat brațele și și-a hrănit câinele. Ulterior, ea a postat fotografii cu ea și câinele sătul pe mai multe rețele de socializare.

Bărbatul, care suferise recent o intervenție chirurgicală la coardele vocale, nu ar fi putut striga după ajutor. Se pare că femeia îi administrase droguri înainte de-a fi ucis.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia ar fi încercat, iniţial, să angajeze un asasin plătit pentru a îl ucide pe bărbat. I-a oferit 50.000 de euro, însă, bărbatul a refuzat şi a anunţat imediat poliţia.

Svetlana Batukova este dependentă de cocaină și a declarat că nu a știut ce face în momentul uciderii soțului ei.

Sursa: dailymail.co.uk

Despre videoplay

Citeste si:

Căsătoriile în legea Sharia nu sunt recunoscute în Marea Britanie

Experţii spun că în Marea Britanie există aproximativ 100.000 de cupluri care trăiesc în căsătorii care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

loading...