Ştim prea bine cât de importantă este rochia de banchet pentru fete. La un anumit nivel, se compară cu alegerea rochiei pentru nuntă. Dar deja intrăm pe un teren minat.

Trăim în epoca tehnologiei şi, pe lângă faptul că este mult mai comod să comandăm tot ce ne dorim de pe internet, suntem şi încurajaţi să facem acest lucru.

De cele mai multe ori vom primi produsele pe care le dorim. Până la urmă, este interesul direct al firmei respective să livreze ce afişează. Altfel, riscă să nu mai cumpere nici naiba de pe site-ul lor.

Dar, cum era şi de aşteptat, există situaţii în care vom lua ţeapă. În locul produselor frumoase şi de calitate pe care le comandăm de pe internet, ni se vor livra nişte rahaturi de doi lei, care nu seamănă nici pe departe cu ce ne doream.

Iar dacă aşteptările sunt mari, dezamăgirea este şi mai mare.

În special atunci când produsul este ceva important, cum ar fi o rochie pentru banchet sau absolivirea facultăţii. Un adevarat coşmar!

De exemplu, această rochie, care pare mai degrabă o perdea veche.

Sau aceasta, care seamănă cu un costum de focă trendy

Fix ca în magazinul online!

Publicitate

Dezamăgirea se poate citi pe chipul lor!

Asemănare izbitoare!

Se simte frustrarea de la distanţă…

O bătaie de joc mai mare?

Nici nu e nevoie să-i vedem chipul pentru a şti că este nervoasă!

A comandat o rochie sexy

A primit o rochie perversă şi dezgustătoare, care afişa prea mult.

„Nu-mi venea să cred. Era să fac infarct când am văzut rochia pe care am primit-o”, a fost reacţia Annei, pe contul său de Instagram.

[ad_2]

SURSA

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload