BMW a publicat primul teaser pentru conceptul iNext, care va fi prezentat oficial în cursul acestui an înainte că versiunea de serie să-și facă apariția pe piață în 2021.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Cu doi ani în urmă, cu ocazia împlinirii unui secol de existență, BMW prezenta Vision Next 100, un concept despre care afirma că va fi transformat în model de serie cu numele iNext începând din 2021.

Constructorul german a confirmat ulterior ca ineditul concept va primi o nouă versiune în 2018, iar acum se ține de cuvânt. BMW a dezvăluit joi un teaser care anticipează lansarea noi versiuni a conceptului în cursul acestui an, înainte că versiunea de serie să fie produsă peste 3 ani la uzina germană din localitatea Dingolfing.

În versiune de serie, BMW iNext va avea propulsie complet electrică, va beneficia de numeroase funcții de conectivitate și va oferi funcții autonome, urmând să fie considerat noul flagship al producătorului german.

Pentru moment, BMW nu a furnizat alte detalii despre concept, cu excepția faptului că va oferi amănunte în cursul acestui an. “Pentru prima oară, combinăm toate tehnologiile cheie pentru mobilitate într-un singur vehicul. iNext este complet electric, complet conectat și oferă un nivel înalt de condus autonom”, a explicat Harald Krüger, președintele consiliului de administrație al BMW, cu ocazia Adunării Generale Anualea constructorului.

Via BMW

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload