Pedeapsă cruntă pentru un bărbat din India, care a refuzat să întrețină relații intime cu soția sa. Femeia, în vârstă de 28 de ani, suferă de nimfomanie, o boală psihică ce se manifestă prin apetit sexual exagerat. Pentru a se răzbuna pe soțul ei, tânăra i-a secționat penisul cu un cuțit de bucătărie, scrie realitatea.net. După comiterea faptei, Rita Yadav a mers la Poliție și a povestit oamenilor legii despre pedeapsa șocantă aplicată bărbatului.

Mai mult, înainte de a mărturisi fapta, femeia și-a încuiat soțul rănit în baie, fără să se îngrijoreze pentru starea critică în care acesta se afla. Rita și-a motivat gestul, susținând că nu a mai întreținut relații intime cu soțul de 10 ani, de când sunt căsătoriți. Victima a fost transportată de urgență la spital unde, timp de 5 ore, a suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată.

Medicii au încercat să-i reatașeze organul sexual pentru a putea avea o viață normală. Bărbatul este în afara oricărui pericol și urmează tratament de recuperare. Se pare că Rita nu este la primul act de agresiune împotriva soțului, Ved Prakash, de profesie taximetrist. În trecut, tânăra l-a lovit cu intenție în zona capului, cu o piatră de polizor. Motivul, refuzul bărbatului de a-i satisface soției, plăcerile sexuale. Femeia le-a mai declarat autorităților că Ved nu și-a dorit niciodată copii, reproșându-i că mereu a fost distant față de ea. Pe fondul tensiunilor dintre ei, bărbatul i-a spus că o urăște și că o va înșela cu alte femei.

 Obsesia pentru sex este o tulburare care afectează 3 sau 6 procente din populație, raport estimat la nivel mondial. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri, este cel al “nimfomanei din Munchen”. Antje Crapnik, avea 47 de ani, când a fost găsită decedată în propria locuință, după o noapte amoroasă cu un străin. Femeia obișnuia să agațe bărbați, pe care-i sechestra în apartament și-i abuza ore în șir. Din cauza bolii, Antje a fost nevoită să renunțe la locul de muncă și să se dedice satisfacerii plăcerilor fizice.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload