Femeia a fost înfometată trei zile și a mâncat neintenționat carne fiartă din fiul ei de un an, servită cu orez de către fanaticii ISIS

Daily Mail a publicat un articol în ediția sa electronică în care denunță alte atrocități comise de fanaticii Statului Islamic. O parlamentară irakiană susține că o sclavă sexuală aparținând comunității #Yazidi, subnutrită și înfometată, a mâncat neintenționat carne fiartă, servită cu garnitură de orez din propriul fiu în vârstă de doar un an, pe care diabolicii săi paznici îl luaseră din brațele ei cu câteva zile înainte. Femeia înfometată fusese ținută captivă într-o pivniță timp de trei zile, fără hrană sau apă, înainte de a fi înșelată de maleficele sale gărzi ISIS, susține deputata irakiană Vian Dakhil.

 Militanții Statului Islamic consideră comunitatea Yazidi, care nu este nici de origine arabă dar nici de credință musulmană, ca fiind diavoli-adoratori, această comunitate fiind persecutată, împotriva acestei minorități din Irak fiind comise niște atrocități teribile, mii de persoane fiind masacrate, femeile tinere fiind folosite ca sclave sexuale iar copii mai mari fiind antrenați ca teroriști ISIS.
În timpul unui interviu televizat, parlamentara irakiană Vian Dakhil a declarat postului de televiziune egiptean Extra News următoarele: “Una dintre femeile pe care am reușit să le salvăm din ghearele militanților ISISa spus că a fost ținută într-o pivniță timp de trei zile, fără hrană sau apă. După aceea, i-au adus o farfurie de orez cu carne. A mâncat mâncarea pentru că îi era foarte foame”. Surpriza și groaza femeii a fost de nesuportat când a terminat și torționarii ei i-au spus: “L-am gătit pe fiul tău de un an pe care l-am luat de la tine și asta este mâncarea pe care tocmai ai consumat-o”.

În momentul cumplitei dezvăluiri, cel care realiza interviul a trebuit să se oprească pentru a-și șterge lacrimile, nemaiputând suporta detaliile revoltătoare. Dar parlamentara irakiană a mai dezvăluit încă multe alte atrocități comise de grupul extremist, care se află în retragere în teritoriile ocupate din nordul Irakului, după ce armata irakiană și forțele militare kurde susținute de către coaliția condusă de SUau început să obțină supremația în zonă.

Ea a dezvăluit cum o fetiță în vârstă de doar zece ani, fusese violată în fața tatălui ei și a celorlalte cinci surori. Parlamentara irakiană a declarat că una dintre fete, martoră la oribila scenă, a fost luată de către jihadiști împreună cu surorile ei. Aceasta a declarat că sora ei mai mică, o fetiță de zece ani, a fost violată în fața tatălui și surorilor ei. În acel moment al interviului, parlamentara irakiană s-a întrebat indignată și revoltată: ” De ce? De ce acești sălbatici ne-au făcut asta?”.

Comunitatea Yazidi combină elemente ale mai multor religii antice din Orientul Mijlociu. Din acest motiv a devenit ținta favorită a militanților Statului Islamic. Când ISIS a început să ocupe teritoriile din nordul Irakului cu aproape trei ani în urmă, a efectuat numeroase masacre împotriva acestei minorități. ONU a calificat ulterior aceste atrocități ca fiind genocid. Majoritatea celor câteva sute de mii de membri ai minorității locuiesc în nordul Irakului, în special în jurul orașului Sinjar, un oraș de circa 88.000 de mii de locuitori pe care forțele anti-ISIS l-au recucerit, dar care a fost în mare măsură distrus.

 În anul 2014, jihadiștii ISIS au capturat femeile Yazidi și le-au transformat în sclave sexuale care urmau să fie vândute în auto-proclamatul CalifatIslamic. Aproximativ 3.000 dintre ele se crede că sunt încă în captivitate. În anul 2015, în zona adiacentă orașului Sinjar au fost descoperite mai multe gropi comune unde membrii comunității Yazidi au fost exterminați în masă. Nadia Murad este membră a acestei comunități și a fost prima care a demascat atrocitățile comise de militanții Statului Islamic. Ea a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace, iar în acest moment este Ambasador ONU al Bunăvoinței ocupându-se de problematica traficului de ființe umane.
ro.blastingnews.com

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload