Masini

O poliţistă a făcut atac de panică după ce i s-a spus să circule cu Logan-ul! A plecat acasă cu un BMW

Un caz mai puţin obişnuit a avut loc la Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, unde o tânără agentă a refuzat să urce la volanul Logan-ului de serviciu. Diana Mihaela Tătaru a făcut un atac de panică în momentul în care i s-a cerut să ducă autoturismul, din dotarea secţiei la Suceava, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava pentru efectuarea unei revizii.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă., i-ar medicii care au consultat-o au ajuns la concluzia că tânăra nu are nevoie să fie transportată la spital. Totuşi, poliţista a insistat să fie transportată la spital, astfel încât a fost dusă la unitatea spitalicească din Rădăuţi, potrivit monitorulsv.ro. Incidentul a avut loc în luna iulie a acestui an.

Verdictul dat de echipajul de pe ambulanţă a fost confirmat şi la spital. Ulterior, poliţista a plecat înapoi la locul de muncă, cu aceeaşi ambulanţă cu care venise de la Gălăneşti. După ce a ajuns înapoi la sediul Secţiei 4 Polişie Rurală Gălăneşti, Diana Mihaela Tătaru a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3, cu care a plecat acasă.

Potrivit sursei citate, după acest incident, ea a stat mai mereu în concediu medical. A fost înaintat un raport la Secţia Control Intern din cadrul IPJ Suceava, care i-a audiat pe toţi poliţiştii de la Secţia din Gălăneşti, mai puţin pe Diana Mihaela Tătaru.

Interesant este că după ce a ajuns înapoi la sediul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, Diana Mihaela Tătaru a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3, cu care a plecat spre domiciliu.

După acest incident, poliţista a stat aproape mereu în concediu medical, mai puţin în perioada în care subcomisarul Marius Ciotău, şeful Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a fost în concediu de odihnă.

Referitor la situaţia din 6 iulie 2017, trebuie spus că a fost înaintat un raport la Secţia Control Intern din cadrul IPJ Suceava, care i-a audiat pe toţi poliţiştii de la Secţia din Gălăneşti, mai puţin pe Diana Mihaela Tătaru.

Agenta este angajată în Poliţie de la 1 iunie 2016 din sursă externă, după selecţia la care au participat circa 1.000 de persoane.

Diana Mihaela Tătaru a absolvit Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (USV) şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” (Cluj-Napoca), iar partea artistică pare să fie mai pregnantă decât cea care vizează munca de poliţie.

Loading...
Tags
Citeste mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close