Stiri externe

O nouă MODĂ născută pe WEB în rândul tinerilor din America. Este NEBUNESC ceea ce fac cu un PREZERVATIV

O nouă modă a înnebunit copii americani pe reţelele de socializare: să aspiri pe nas prezervative şi să le scoţi pe gură este cel mai proaspăt experiment pe care îl practică tinerii pentru a primi multe like-uri.

Această ”modă” care s-a născut pe web, se numeşte condom snorting. O tendinţă foarte periculoasă, dar care incită adolescenţii pe reţelele de socializare.

Despre ce este vorba? Constă în a desface ambalajul unui prezervativ, a-l rula pe toată lungimea lui, apoi să-l bagi în nas, să-l inhalezi şi să-l scoţi pe gură.

Nebunia web

O provocare cel puţin absurdă, notează Il Giornale. Părerea experţilor spune clar: există riscul de a distruge mucoasele interne ale nasului. Şi asta nu e tot, fiindcă poţi muri sufocat. ”Acestea sunt vremurile”, spune Stephen Enriquez, un expert care ţine în Texas cursuri părinţilor asupra pericolelor pe care le lansează provocările pe web, după cum scrie Leggo. ”Provocări în care adolescenţii fac orice le trece prin cap pentru a avea mai multe like-uri, accesări sau urmăritori”, a adăugat el.

Acest ”condom snorting” e doar ultima nebunie născută pe web. Prima a fost aşa numita ”tide pod challenge”, moda de a mânca o capsulă de detergent pentru maşina de spălat rufe, care numai în primele trei săptămâni din 2018 a numărat 86 de cazuri. Iar imaginaţia omului e infinită…

Loading...
Citeste mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close