O adolescentă a călătorit 6.400 de km pentru a-l privi în ochi pe cel care a transformat-o în sclava lui pe internet

Daniel Howarth, un tânăr în vârstă de 18 ani din Manchester, a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce a transformat-o în sclava lui sexuală pe o adolescentă în vârstă de 15 ani din SUA. Fenomenul, numit „sextortion” a luat amploare în ultimii ani, mai ales în Marea Britanie şi SUA.

 

Howart a convins-o pe tânără să-i trimită poze cu ea debrăcată, apoi a şantajat-o spunându-i că dacă nu continuă să facă ce îi zice el imaginile vor ajunge la familia şi prietenii ei. La un moment dat Howarth i-a cerut tinerei să comită, împreună cu un băiat, „acte bizare şi degradante” în faţa unei camere web, potrivit dosarului.
Tânăra din Georgia şi-a dorit să participe la procesul în care s-a dat sentinţa pentru a-l privi pe agresor în ochi. „Priveşte-mă, vorbesc cu tine!”, i-a zis ea acuzatului care îşi ferea privirea. „Dumnezeu te iartă şi eu te iert”, a adăugat ea.
Tânărul a fost condamnat pentru implicarea unui minor în activităţi sexuale şi posesia de materiale pornografice cu minori.

Despre videoplay

Citeste si:

Reteta de succes! Statiunea din Romania care s-a transformat dintr-o balta de namol pentru bivoli, intr-o atractie turistica de top

În doar cinci ani de când şi-a deschis porţile staţiunea Băile Figa a reuşit să …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload