Un nou sezon estival, un nou val de nudiști în Eforie. Plajele dedicate turiștilor nonconformiști sunt din ce în ce mai puține, însă cei care nu suportă hainele pe ei se înmulțesc de la an la an.

 Nudiștii au început anul în forță  și au luat cu asalt plaja din Eforie, chiar dacă în weekend nu prea a fost soare. Aceștia s-au jucat cu puța în nisip, la propriu și au s-au bucurat de razele palide ale soarelui care le-au dezmierdat părțile intime.

Turiștii care preferă astfel de plaje nu țin cont de vârsta, kilograme sau cât de bine lucrat ești la soare. Singura condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să nu apari în costum e baie.

Oamenii nu se rușineză cu corpurile lor, dimpotrivă, fiecare stă cât mai crăcit, astfel încât nicio părticică a trupurilor lor să fie bătută de razele soarelui.

Bătrâni sau tineri, femei şi bărbaţi, mai sexi sau mai puţin dotaţi de mama-natură, cu toţii se bucurau de o zi de plajă. În timp ce bărbații devorau berile reci, doamnele aveau grijă ca bronzul să le acopere întreg corpul. Dacă în timpul anului, soarele nu a bătut în anumite locuri, în weekend lucrurile s-au schimbat.

Nudiștii din Eforie au început anul cu condiții mai bune de plajă,gardul cu pricina fiind peticit de către autorități pentru ca aceștia să aibă intimitate. În ultimii ani,a stfel de plaje dedicate turiștilor nonconformiști sunt din ce în ce mai puține, chiar dacă ei se înmulțesc de la an la an.

Rușinea nu este cuvântul care definește turiștii nudiști. Surprinzător este faptul că astfel de palje sunt vizitate cel mai mult de oamenii mai în vârstă.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload