Lexus a înregistrat numele LQ, iar presa internațională speculează că acesta ar putea fi utilizat pentru versiunea de serie a conceptului Lexus LF-1 Limitless.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Lexus pregătește lansarea unui nou model, informație care reiese din decizia constructorului japonez de a înregistra în Statele Unite numele LQ.

Modelele brandului premium al celor de la Toyota au nume formate de regulă din litere, iar litera L este alocată preponderent modelelor de top, așa cum se întâmplă în cazul lui LS.

Prin urmare, numele LQ sugerează lansarea unui nou model de top în gamă, iar cea mai bună ipoteză este că niponii pregătesc dezvoltarea unei versiuni de serie pentru conceptul Lexus LF-1 Limitless.

Prezentat în luna ianuarie cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, Lexus LF-1 Limitless Concept anticipează o nouă linie de design și s-a vehiculat încă de la vremea respectivă că va primi o versiune de serie.

Pe lângă elementele de natură estetică, oficialii Lexus au scos în evidență faptul că acest concept poate fi echipat cu un motor pe benzină, cu un sistem hibrid clasic, cu un sistem hibrid plug-in, cu un sistem cu pile de combustie pe bază de hidrogen sau doar cu motoare electrice.

În același timp, la interior, Lexus LF-1 Limitless oferă materiale de top, iar comenzile se realizează cu ajutorul gesturilor, butoanele clasice fiind astfel eliminate. Funcțiile vor fi coordonate de sistemul de infotainment, iar șoferul va primi informațiile necesare prin intermediul ecranului amplasat în locul ceasurilor de bord.

Până în prezent, oficialii Lexus s-au limitat să afirme că “există șanse” ca acest concept să primească o versiune de serie în viitor.

Via Motor1

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload