Gheorghe Mărgărit (45 de ani) din Pitești a fost reținut de polițiști după ce o familie a făcut plângere împotriva sa, pentru că a încercat să ademenească pe Facebook două surori în vârstă de 11 și, respectiv, 12 ani.

Una bambina davanti a un computer IN UNA FOTO D'ARCHIVIO. In Italia il 60% dei ragazzi tra 14 e 18 anni dichiara di essere stato contattato almeno una volta da sconosciuti su un social network: il dato emerge da una ricerca condotta da Microsoft Italia sul portale Msn, resa nota oggi in occasione della Giornata nazionale contro la pedofilia e la pedopornografia che si celebra domani. ANSA / FRANCO SILVI

Pedofilul le făcea propuneri indecente fetițelor, promițându-le telefoane mobile și dulciuri.
Mărgărit este căsătorit și are trei copii, dintre care o fetiță de 12 de ani, colegă de școală cu una dintre victime. Din fericire, cele două surori le-au povestit părinților dialogurile de pe Facebook, iar polițiștii au organizat flagrant.
Conform jurnaliștilor de la ziarulargesenilor.ro, soția pedofilului a declarat că Mărgărit avea internet neliminat pe telefon și că stătea mereu pe Facebook. Femeia susține că, deși l-ar fi atenționat în nenumărate rânduri cu privire la faptul că pierde vremea pe internet, nu știa că el agață copile pentru sex.
 Cu toate că există suspiciuni că bărbatul ar fi încercat să racoleze și alți copii pe Facebook, nicio altă familie nu a mai depus până acum plângere la poliție împotriva acestuia.
Gheorghe Mărgărit a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, însă instanța a considerat că el trebuie lăsat în libertate, pe motiv că fapta nu a fost săvârșită și că, oricum, pedeapsa pentru această infracțiune e prea mică pentru a justifica arestul. Judecătorii susțin și că nu există dovezi că inculpatul ar mai fi ademenit și alți copii, drept pentru care s-a dispus eliberarea lui, sub control judiciar.
Imagini video cu fetițe de 3 ani, abuzate sexuale
Citeste mai departe aici

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload