Stiri externe

In Coreea de Sud există un parc erotic! Imagini incredibile!

Written by videoplay

Dacă ajungi vreodată în Coreea de Sud, trebuie să fii atent să nu dai nas în nas cu oameni care fac dragoste sau care mimează s€xul. Asta doar dacă te afli în extravagantul parc Love Land.

La prima vedere, ai fi tentat să spui că e un parc p**no. Să fim serioşi, imaginile sunt mai mult decât explicite. Dar e mai mult de-atât. Simplu, e artă. Iar sud coreenii au un gust special pentru aşa ceva şi, implicit, o viziune estetică proprie. Să nu uităm că de aici a plecat fenomenul K-Pop!

Love Land e un parc cu sculpturi €rotice şi se află pe Insula Cheju, din Coreea de Sud. Ca dimensiune, parcul este cât un teren de golf, deci suficient de generos. Ca imagini, la fel.  Şi chiar dacă există o superstiţie referitor la pudibonderia sud coreenilor, aici lucrurile se contrazic. E drept că vizitatorii par stânjeniţi în prezenţa acestor sculpturi erotice, dar arta e artă, iar cine nu înţelege să nu se uite!

Insula Cheju mai este cunoscută şi ca “Insula Lunii de miere”, denumire pe care-a obţinut-o după sfârşitul războiului coreean. Cât despre Love Land, vă mai spunem că este vizitat în special la apus. Şi nu credem că e vorba de o timiditate excesivă a turiştilor, ci pur şi simplu pentru că mulţi vin aici să facă poze cu sculpturile erotice şi preferă lumina apusului.

Prin urmare, dacă vreţi să vedeţi, explicit, detalii picante, dar artistice din cultura s€xuală sud-coreeană, Love Land este locul ideal pentru aşa ceva. Şi nu uitaţi să prindeţi apusul!

Image associée

Résultat de recherche d'images pour "Love Land"

Résultat de recherche d'images pour "Love Land"

Leave a Comment

Captcha Captcha Reload