Sorus Fund Management LLC, firma de investiții a miliardarului George Soros, a cumpărat obligațiuni convertibile la Tesla, cu o valoare de 35 de milioane de dolari și scadența în martie 2019, potrivit agenției Reuters. Aceste obligațiuni pot fi transformate în acțiuni.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

La sfârşitul lui martie, mai mulţi investitori au vândut obligaţiuni Tesla din cauza temerilor privind capacitatea companiei de a produce sedanul Model 3.

Nu același lucru a făcut și George Soros, miliardarul american cu origini în Ungaria. În primele trei luni ale anului, el a preluat o participație de 35 de milioane de dolari în obligațiuni convertibile ale Tesla, cu scadența în martie 2019.

Aceste obligațiuni pot fi schimbate pentru un număr predeterminat de acțiuni comune. Potrivit Reuters, purtătorul de cuvânt al firmei lui Soros nu a dorit să comenteze informația.

Elon Musk și Tesla se află sub presiunea investitorilor pentru a rezolva problemele legate de producție și de plecările unor specialiști de rang înalt.

Producătorul auto american se pregătește de o reorganizare majoră, după ce mai mulți directori executivi au părăsit Tesla în acest început de an.

Via Reuters

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload