SocantStiri interne

Ea este Magdalena Şerban CRIMINALA care a împins-o pe Alina Ciucu pe linia metroului

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani diagnosticata cu probleme psihice si acuzata de crima si tentativa de crima, a fost retinuta de politistii bucuresteni.

Femeia a impins, marti seara, o tanara pe garnitura de metrou, iar gestul i-a curmat viata.

Craioveanca Magdalena Șerban a postat pe facebook o serie de mesaje care ar pune pe gânduri orice psiholog. Postările sunt din luna noiembrie, când susține că se afla în greva foamei la Craiova.

Iată ce scria într-o postare: „Mă numesc Şerban Magdalena şi sunt din Craiova. La 6 luni am făcut o operaţie care nu a reuşit doctorului arab Pesamosca după care am rămas cu o malformaţie la organul meu sexual”.

„Atenţie, am 458 ore de greva foamei pentru că Armata Română să termine procesul şi să funcţioneze Legea. Sunt în greva foamei  de 475 ore în Craiova, la Parchetul Militar deoarece ….. m-a violat şi m-a criticat pentru că a spus de malformaţia mea de la organul meu sexual”. „Să luaţi foc când luaţi Biblia în mâini. Amin“, a scris femeia.

La fel de incoerente ca mesajele postate pe rețeaua de socializare au fost și răspunsurile pe care femeia le-a dat anchetatorilor, după tragedia de la metroul din București, care a zguduit o țară întreagă.

Loading...
Tags
Citeste mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close