Scene de groază într-o cursă Ryanair care circula pe ruta Bruxelles-Malta. Mai mulţi indivizi s-au luat la harţă, iar pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă potrivit,click.ro

Zeci de pasageri au trăit clipe  de panică joia trecută, la bordul unei aeronave Ryanair. Un pasager român, Cristian Ioan, în vârstă de 31 de ani, s-a luat la harţă cu alţi trei indivizi, punând în pericol siguranţa zborului.

Cei patru s-au luat la bătaie în ciuda incercărilor stewardeselor şi a pasagerilor din jur de a-i calma. Incidentul s-a petrecut în timp ce avionul zbura la 10.000 de metri altitudine, deasupra Italiei.

Câţiva pasageri au încercat să-i despartă pe cei patru scandalagii, dar fără sorţi de izbândă.  Pilotul a decis să aterizeze de urgenţă la primul aeroport, cel din Pisa. Indivizii au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră din Pisa pentru identificarea lor.

Astfel, au constatat că pe numele românului Cristian Ioan a fost emis un mandat de urmărire naţională pentru furt calificat şi condus fără permis. Poliţia italiană a contactat deja autorităţile române. Clipul este filmat de un pasager.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload