”Vedeți toți oamenii din spatele meu? Se grăbesc către serviciu și nu sunt atenți la nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Uneori suntem așa de prinși cu viața de zi cu zi încât uităm să lăm o pauză pentru a ne bucura de frumusețea vieții. Suntem precum niște Zoombie. Ridicați-vă capul din telefonul mobil și priviți în jur!

Spuneți ”Buna ziua!” unei persoane care vă iese în cale, îmbrățișați pe cineva care suferă. Ajutați pe cineva! Trebuie să trăiți în fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ceea ce nu știți despre mine este că am suferit de depresie în urmă cu câțiva ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este prețioasă, așă că tratați-o ca atare. Nimeni nu ne garantează ziua de mâine, trăiți astăzi!

Mă cunoaște foarte multă lume, dar nimeni nu cunoaște povestea mea. La vârsta de 3 ani l-am văzut pe tatăl meu cum ne părăsește. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educația a fost pentru mine o provocare mai mare decât pentru cei mai mulți. La 23 de ani prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. În 1998 am întâlnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar în 1999, Jennifer era însărcinată cu fetița noastră.

Din păcate, după 8 luni, copilul nostru s-a născut mort. Am fost distruși, și în cele din urmă relația noastră s-a încheiat. 18 luni mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. Din acel moment am evitat relațiile serioase și să am copii. Sora mea mai mică a suferit de leucemie. Astăzi este vindecată, iar 70% din câștigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupă cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vilă imensă. Nu am bodyguard și nu port haine extravagante. Merg cu metroul și îmi place la nebunie.

În concluzie, cred că suntem cu toții de acord că înfruntând tragediile cu care ne confruntăm putem învinge. Indiferent de ce se întâmplă în viața voastră, puteți să depășiți dificultățile! Viața merită trăită!”

El a mai uimit print-un mesaj:„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște femei usuratice”

Keanu Reeves e iubit de milioane de oameni, însă cu toate astea este indignat să trăiască într-o lume a aparențelor, una în care nu se regăsește absolut deloc.

De altfel, existența lui a fost marcată de multe evenimete triste: Si-a pierdut copilul și iubita, și-a pierdut cel mai bun prieten, a fost trădat de apropiați. Rezervat și discret din fire, actorul a adoptat o ținută sobră: zâmbește rar în public, se îmbracă în culori închise, crește zeci de animale abandonate și este implicat în acte de caritate.

Recent, actorul a făcut o declarație despre lumea în care trăiește, iar fanii lui au fost impresionați de modul în care Keanu se raportează la existență.

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște femei usuratice, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite; O lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun ‚Promit’.

O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie. În care cei mai slabi..se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unor mașini care aparțin de fapt părinților lor! și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni”, a afirmat Keanu Reeves.

În continuare, actorul vorbește de credința superficială a oamenilor și proasta înțelegere și asumare a libertății de orice fel. „O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor.

Este o lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce înseamnă Dragostea! și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener.

O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-ți repara mașina, la orice mică zgârietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașina luxoasă ascunde acest lucru.

O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești oameni de nimic. Bărbații și femeile nu mai sunt acum identificate, iar toate acestea împreună inseamna libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți.

Aleg Calea mea, care e Hristos !!! dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice..”, a completat starul.

Anunt Important: Pentru că facebook ne-a cenzurat ca postarile care se fac sunt aproape oprite pentru ca dvs sa nu le mai vedeti, sa le cititi sau le dati mai departe, va asteptam in grupul creat pentru dvs unde e alta situatie! Va asteptam in grupul acesta: Stiri si Incurajari Crestine

[ad_2]

SURSA

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload