Se ştie că bărbaţii se dau în vânt după sâni. Iata care este misterul!

De ce iubesc bărbaţii sânii mari

 

Le sunt dragi sânii generici ai pământului pentru că pe undeva, prin vreun colţ de minte, le aduc aminte de vremea când erau şi ei prunci strânşi la pieptul mamelor lor. Le plac sânii pentru că sunt moliciuni pe care ei nu le posedă şi reprezintă punctul de pe i când vorbim despre femei şi intimitate. Le plac sânii şi pentru că sunt sexy tare, şi s-a demonstrat ştiinţific că emană un miros subtil, ameţitor, în timpul sexului.

Doar că, odată confruntaţi cu sâni goi pe care pot pune fără reţineri mâna, bărbaţii reuşesc doar pentru puţin timp să întreprindă cu ei acţiuni care ar mulţumi-o şi pe femeie. Apoi uită rapid să îi trateze regeşte. Se poartă cu ei că şi cum ar fi nişte jucării distractive, făcute din fier forjat în combinaţie cu beton armat. Li se pare că sânii pot îndura orice sau pur şi nici nu le stă mintea la asta. Au ei altele pe cap, când văd sâni.

Să-mi spuneţi mie cuţu dacă măcar un bărbat nu v-a făcut măcar o dată ce povestesc în continuare. Luat sânii şi lovit între ei, să vadă cum se comportă în condiţii de stres şi ce dinamică au. Împuns de multe ori cu degetul sănii când sunteţi pe spate, pentru că e oh! atât de amuzant să îi vezi cum se mişcă precum nişte răcituri proaspăt scoase din frigider. Apucat voiniceşte sfârcurile în strânsoare şi frecat generos, pentru rezultate amoroase presupus de excepţie.

Cum dau nas în nas cu sânii, bărbaţii se veselesc pe dată. Uită de targeturi de vânzări neatinse, şefi antipatici, controlul la prostată şi începutul de chelie, şi se bucură în voie, în acest parc de distracţii care devine dormitorul unui cuplu. În timpul asta, femeia bate darabana şi aşteaptă vremuri mai bune.

Sursa: one.ro

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload