Feminin

Cât de des fac sex femeile în perioada menstruației?

 

Un nou studiu scoate la iveală faptul că doar 15% dintre femei fac sex în perioada aia nasoală a lunii.

Lenevitul pe o canapea, o comedie romantică, o plimbare în parc sau multă ciocolată – așa arată tabloul care îți vine în minte când te gândești ce preferă o femeie în perioada aceea.

Însă potrivit unui studiu recent, numai 15% dintre femei fac sex în timpul menstruației. În timp ce 21% au recunoscut că renunță la orice activitate sexuală în acea perioadă.

49% dintre ele resping actul sexual clasic. Motivele pentru acest lucru sunt crampele abdominale, balonarea și sentimentul de a nu fi igienic sau rușinea față de partener. Cu toate acestea, 41% nu au respins complet sexul, ci s-au limitat doar la satisfacția partenerului.

La studiu au participat 95.000 de oameni din peste 200 de țări. Tema principală a studiului au fost prezervativele. Specialiștii au vrut să afle cum văd femeile această metodă de contracepție.

De altfel, studiul a constatat că femeile au mult mai multe de spus în pat decât se credea anterior: una din cinci femei a mărturisit că decide dacă partenerul său trebuie să folosească un prezervativ sau nu. Doar 5% au spus că partenerul decide singur dacă folosește sau nu prezervativ.

În plus, 64% dintre femeile chestionate au spus că folosesc un prezervativ în timpul sexului. 30% dintre ele au recunoscut că folosesc prezervative în timpul perioadei menstruale, pentru că se tem de o sarcină nedorită.

Circulă un zvon potrivit căruia nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației. Teoretic vorbind chiar așa este, șansele să se întâmple sunt mici, dar s-ar putea să ai și surprize.

Nu rămâi însărcinată în timpul menstruației, pentru că atunci nu este eliberat niciun ovul, dar se poate întâmpla să rămâi gravidă dacă ai avut contact sexual în ultimele zile de menstruație și ciclul tău nu este regulat.

Sursa: Noizz.ro

Loading...
Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close