Valtteri Bottas a dezvăluit că va insista ca un eventual contract nou cu Mercedes să fie valabil cel puțin până în 2020, pentru a se bucura de stabilitate.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Valtteri Bottas a fost recrutat de Mercedes de la Williams pentru sezonul 2017, iar ulterior a primit prelungirea acordului pentru acest an.

Finlandezul nu a început încă negocierile pentru un nou contrat, însă afirmă că își dorește un acord pe cel puțin două sezoane, pentru a avea parte de mai multă stabilitate în carieră.

“Întotdeauna am avut contracte de un an, așa că în mod natural aș vrea să știu ce voi face cel puțin în următorii doi ani. Vorbim mult. Sunt discuții foarte deschise despre performanța mea și performanța mașinii. Încă nu am vorbit nimic despre anul viitor, credem că este un pic prea devreme”, a declarat el.

În plus, Bottas susține că are o relație bună cu coechipierul său Lewis Hamilton, în cuda faptului că britanicul este considerat pilotul numărul 1 al echipei, mai ales pe baza titlurilor mondiale cucerite.

“A început bine, dar a devenit și mai bună pe măsură ce ne-am cunoscut. Ne respectăm foarte mult. După cursa din Azerbaidjan (n.r – când Bottas a abandonat din cauza unei pene) a venit direct la mine și mi-a spus că am făcut o treabă foarte bună și că meritam victoria”, a adăugat el.

Via Motorsport

[ad_2]

SURSA INFORMATIE

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload