Stiri interne

Anamaria Prodan și plăcerea unui viol celebru

Impresarul anului în fotbalul românesc a avut o părere legată despre faimosul caz de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo. De ce nu?

Practic, o femeie de fotbal vorbește despre o altă femeie care susține că viața ei a fost distrusă de unul dintre starurile mondiale ale fotbalului.

Ce poate fi mai interesat mai ales că ambele doamne au domiciliul în Las Vegas?! Ambele știu ce înseamnă orașul luminilor fructate și al pierzaniei monetare, al tentațiilor carnale și al speranțelor false în deșert.

Invitată la DigiSport, agenta a încercat să intre în pielea victimei lui Ronaldo, i-a simțit karma, apoi a judecat-o sumar:

„Știi cum e cu femeile astea care își aduc aminte după 20 de ani că au fost violate de un bărbat? I-a plăcut atunci violul și și-a adus aminte după 20 de ani, când ăsta e Ronaldo. Dacă era neica-nimeni pe stradă…”

Femeia de fotbal a condamnat-o deja pe compatrioata sa penetrată anal de Ronaldo într-o vacanță  din 2009 (când – apropo – portughezul era deja faimos prin transferul proaspăt realizat la Real Madrid), iar râsul cu subînțeles din timpul discursului Anamariei Prodan a avut mai degrabă farmecul fermoarului de la prohabul unui violator după ce obiectul agresiunii se retrage în legalitate.

Când ești o femeie puternică, ai probabil tendința să crezi că o femeie nu poate fi violată. Ea este, în cel mai rău caz, o mofturoasă pusă pe căpătuire.

Când soțul ți se supune docil, când tu îi facilitezi calea, oferindu-te să plătești până și cazarea echipelor rivale celei antrenate de soț, când adversarii soțului îți mănâncă din palma de impresar, tu domini sexul masculin până aproape de punctul de a-l emascula. 

Singura ta teamă poate fi, eventual, că bărbații din peisaj ți-ar putea fura geanta de zeci de mii de euro în timp ce tu dai cu coasa, așa cum s-a întâmplat recent într-o emisiune de împerechere conjugală, într-o scenă de un umor involuntar excepțional.

Da, Anamaria Prodan știe că, scuzați cacofonia!, Kathryn Mayorga a savurat violul și acum profită de pe urma faimei lui Ronaldo.

E evident că impresara nu a citit nici măcar trei rânduri din investigația excelentă a colegilor de la Der Spiegel. De acolo ar fi aflat că Ronaldo i-a plătit deja americancei 375.000 de dolari în schimbul tăcerii sau că Ronaldo a admis într-o discuție internă cu avocații săi că Mayorga nu și-a dorit să facă sex cu el. L-a refuzat de mai multe ori și i-a strigat să se oprească.

Ar mai fi putut afla și că Mayorga a avut nevoie de tratament medical din cauza contactului sexual brutal și de consiliere psihiatrică pentru depresia periculoasă în care s-a adâncit.

Acum, ar fi interesant de știut reacția impresarei dacă ar afla că femeia care-l acuză pe Ronaldo de viol nici măcar nu s-a atins de banii acceptați, aparent, la presiunile părinților.

Probabil, răspunsul ei ar fi: “Da, dar acum vrea mai mult!”.

Anamaria Prodan nu e singura care gândește așa. Fanii lui Ronaldo din toată lumea îi iau apărarea fotbalistului într-un mod agresiv, acuzând-o pe Mayorga că e curvă.

Tânăra era angajată de un bar pe post de client fals. În seara aia, a dansat și a râs cu starul de la Real despre care știa doar că e un client important.

Jobul ei e unul normal într-o civilizație obsedată de eficientizarea profitului.

În fond, până și Ronaldo și-a dorit profit maxim din încasările sale și a acceptat să comită o evaziune fiscală de zeci de milioane de euro pentru care a fost condamnat cu suspendare. Și atunci ca și acum, a fost apărat feroce de fani, chiar dacă unii dintre susținători erau chiar cetățenii țărilor fentate de Ronaldo prin mutarea banilor în paradisuri fiscale. 

Anamaria Prodan știe și ea câte ceva despre eficientizarea profiturilor, ba chiar prin Las Vegas, dar ăsta e un subiect pentru altă zi.

Deocamdată, impresara cu o energie aproape bărbătească apără necondiționat un superfotbalist acuzat de viol și o acuză pe presupusa victimă că a savurat actul sexual.

E pe undeva normal pentru o femeie a cărei expresie favorită, susțin apropiații, ar fi “spălată e ca nouă”.

Sursa: blogsport.gsp.ro

Loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload

Close
Close