O femeie a acceptat să facă sex legată la ochi cu un bărbat pe care-l iubea. După doi ani și-a dat jos masca și era să leșine când a văzut cu cine a făcut dragoste atât de mult timp.

Fără titlu

Tânăra din Marea Britanie l-a cunoscut pe Kye Fortune pe Facebook. Cei doi au început să discute și s-au apropiat. Bărbatul i-a spus că a fost bolnav de cancer și a fost operat pentru extirparea unei tumori de pe creier, motiv pentru care are fața plină de cicatrici. El a insistat ca femeia să se întâlnească cu el, însă a rugat-o să se lege la ochi pentru a nu-l vedea.

Ea, fiind atașată deja de el, a acceptat și s-au întâlnit la un hotel. Au făcut dragoste, iar de atunci au început o relație mai atipică. Se întâlneau din când în când la hotel, iar femeia avea de fiecare dată o mască de dormit pe ochi ca să nu-l vadă.

După doi ani, l-a primit pe Kye la ea acasă. În timpul sexului i-a pus mâna în păr și a simțit ceva ciudat. Instinctul i-a spus să-și dea jos masca și a înmărmurit. Kye era de fapt Gayle Newland, prietena ei cea mai bună, care a mințit-o în tot acest timp și a folosit un penis artificial în timpul partidelor de amor.

Ea a dat-o în judecată și i-a cerut daune morale.

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload