Sexul este important într-o relație, însă multe dintre femei, dar și mulți bărbați preferă o formă nouă de … iubire. Sexul poate fi de mai multe feluri, însă cea mai nou întâlnită metodă este cea în care pasiunea și dorința îți fac prezența.

Relații intime are toată lumea, însă nu la fel. Cea mai nouă formă de sex este cel sortiv, care este practicată de majoritatea tinerilor. Sexul sportiv este cel care nu presupune sentimente, ci doar instinct și dorință. La modă este experiența sexuală sportivă, mai exact, să te lași în voia simțurilor, să experimentezi, să te detașezi sufletește și să dai frâu liber dorințelor trupești. Cu siguranță vei avea parte de o experiență de neuitat.

Atât tu, cât și partenerul tău trebuie să lucrați pentru același scop: să aveți clipe de neuitat și cât mai multe orgasme. Ideal ar fi să experimentați tangoul la orizontală de mai multe ori, iar la final veți fi epuizați, dar satisfăcuți. De altfel, locul în care faceți sex este important. Trebuie să găsiți o locație incitantă, unde nu ați fi avut curaj să faceți acest lucru de regulă. Poate într-un loc public, pe mașina de spălat sau pe masa din bucătărie.

Daca sunteti amandoi grăbiți, trebuie doar să acționați mai rapid decât de obicei. Nici măcar nu trebuie sa vă dezbrăcați de tot. E important, însă, ca amândoi să vă doriți să faceți asta. Totul trebuie făcut fără resentimente, fără judecăți sau alte lucruri care vă vor face să vă simțiți ulterior prost.

Sursa: www.evz.ro

Lasă un comentariu

Captcha Captcha Reload